Om Tandblekarna.se

Tandblekarna.se är en sida som innehåller artiklar och information om tandblekning. Passar utmärkt för att guida dig inför beslutet att bleka tänderna då du kan läsa om fördelar och nackdelar med att bleka tänderna hos en tandläkare jämfört med att göra en tandblekning själv i hemmet.

>> Säker och billig tandblekning

Tandblekning Stockholm


>>    Dentaworks på Tandblekning, endast 395 kr, Köp direkt online här

>>    Simplesmile Tandblekning, 395 kr

Tandblekning Stockholm

Bor du i eller i närheten av Stockholm och är intresserad av att genomföra en tandblekning har du redan många alternativ att välja mellan och utbudet växer ständigt. Idag kan du få dina tänder blekta hos de flesta privata tandläkare men också hos flertalet skönhetskliniker som genomför estetisk tandvård.

Missfärgade tänder har många och missfärgning uppstår vanligtvis med tiden hos de flesta människor och beror på vad vi äter. Bland annat te, kaffe, vin och läsk är drycker som påverkar tandemaljen negativt och kan ge missfärgade tänder. Snusning och rökning är också starkt påverkade faktorer och orsakar nästan alltid missfärgningar av tänderna efter en tids förbrukning. Många människor bleker idag sina tänder och ett vitt leende är en viktig del i ett första intryck.

I Stockholm finns det många som erbjuder dig som är intresserad möjlighet att bleka dina tänder och det har blivit vanligare att skönhetskliniker av olika slag också börjat erbjuda estetisk munvård som del i sina tjänster. Många gånger är det också enklare för dig som konsument att genomföra blekningen på en klinik än att genomföra det själv i ditt eget hem. Tandblekning hos professionella tandläkare är något som går fort och ger ett resultat som kan hålla i många år, hur länge effekten varar och hur stor skillnad det blir beror på bland annat på vilken metod som kliniken/skönhetssalongen erbjuder. Behandlingen tar sällan mer än två timmar och kan ge många nyansers förbättring på tänderna.

Innan du genomför en tandblekning är det viktigt att du genomför en tandundersökning och kontrollerar om du har hål i någon tand. Hål och tandsten är åkommor som behöver åtgärdas innan du genomför en tandblekning. Detta på grund av att det påverkar slutresultatet samt kan orsaka biverkningar. Många kliniker erbjuder idag en tandundersökning som del i kostanden för en blekning, där kan även tandstensborttagning och en allmän resning av tänderna också ingå. Varför det är viktigt att du inte har något hål i tänderna under en blekning är på grund av att hål i kombination med blekningsmedlet kan orsaka inflammation i tanden när blekningsmedlet går ner i hålet och därigenom in i tanden. En annan vanlig biverkning som kan uppstå av en tandblekning är att ilningar i tänderna. Detta är ofta snabbt övergående och skapar inga större problem för de flesta användare. Risken för att få en lätt irritation i tandköttet finns också när du genomför en blekning av tänderna Denna irritation beror på att blekningsgelén kommit i kontakt med tandköttet under behandlingen och kan då orsaka inflammation i tandköttet.  Är du storrökare eller storsnusare kan vissa blekningsbehandlingar ge liten eller ingen effekt och fortsätter du röka efter behandlingen håller inte blekningen lika länge som den skulle kunna göra hos en ickerökare.

Innan du bestämmer dig för att bleka dina tänder är det viktigt att du undersöker vart du kan får den bästa behandlingen och till bästa pris. Eftersom Stockholm har flertalet kliniker och skönhetssalonger som erbjuder behandlingen har du många valmöjligheter. Det är också i ditt intresse som konsument att undersöka de olika behandlingarna som erbjuds och ta reda på vilken som ger störst effekt och till vilken kostnad. För din egen skull är det också viktigt att du tar reda på att den som genomför behandlingen har rätt utbildning för att göra det och därigenom innehar se rätta kunskaperna. Det kan därför vara säkrare att genomföra behandlingen hos en legitimerad tandläkare eller tandläkarklinik, om du inte väljer att göra behandlingen hos en tandläkare ska du undersöka att skönhetskliniken som du väljer att gå till har rätt kunskaper för att genomföra behandlingen.

Hos vissa tandläkare och tandläkarkliniker kan du som konsument få möjlighet att köpa produkter som du kan använda själv i ditt hem. Denna form av behandling är ofta billigare, men kräver flera behandligstillfällen under en tid. Resultatet på en liknande behandling är ofta inte lika bra som om du skulle genomföra en laser behandling hos en tandläkare som tar ca en timma.

Du som är intresserad av att bleka dina tänder i Stockholm har massor av kliniker och tandläkare att välja mellan och de flesta av dem har hemsidor där du kan få information om vilka behandlingar du kan få hos dem samt till vilken kostnad och hur du kommer i kontakt med kliniken/tandläkare för att beställa en tid för behandling.